I dag: Pitabrød med salat, kylling og dressing
Tirsdag: Kartoffelmos & sammenkogt (oksekød i tern, tomat, peberfrugt, champignon osv)
onsdag: Boller i karry
Torsdag: Kartoffel/porresuppe
fredag: Kylling & bulgursalat
lørdag: rester
søndag: Fisk i ovn eller panerede med rugbrød... Jeg har ikke lige bestemt mig
mandag den 22. marts 2010
fredag den 19. marts 2010
Meget kødsauce
Søndag Spaghetti med kødsauce
Mandag Pasta med kødsauce
Tirsdag Pizza med kødsauce
Onsdag Kartoffelmos og fyldte peberfrugter
Torsdag Laks
Fredag Noget med kylling
Mandag Pasta med kødsauce
Tirsdag Pizza med kødsauce
Onsdag Kartoffelmos og fyldte peberfrugter
Torsdag Laks
Fredag Noget med kylling
torsdag den 14. januar 2010
Verdens bedste bulgursalat!
... Den blev i hvert fald god, og jeg har helt selv fundet på den!
Bulgur koges efter anvisning, køles af og blandes med:
finthakket tomat, agurk, rød peber, forårsløg. Avokado skæres i små stykker og vendes i citron/evt. også olivenolie før det blandes i. Pinjekerner ristes og blandes i. Serveres med olivenolie/citron/salt/peber-dressing ved siden af. Vi spiste kylling til og det smagte herregodt!!
Bulgur koges efter anvisning, køles af og blandes med:
finthakket tomat, agurk, rød peber, forårsløg. Avokado skæres i små stykker og vendes i citron/evt. også olivenolie før det blandes i. Pinjekerner ristes og blandes i. Serveres med olivenolie/citron/salt/peber-dressing ved siden af. Vi spiste kylling til og det smagte herregodt!!
tirsdag den 8. december 2009
Denne uge
I går fik vi kartoffelmos og fyldte peberfrugter hos Jacobs forældre, og Kristoffer ville rent faktisk smage på kartoffelmosen!! Det har han ellers ikke villet i meget, meget lang tid.
I dag fik Kristoffer og Jacob panerede rødspættefileter, kartofler, broccoli og gulerod. Og igen ville Kristoffer gerne smage på flere af tingene, så måske er han bare blevet mere modig. Meget rart!
Onsdag kommer Peter, Claus og Jakob forbi til spilleaften, så der står den på den nemme -lasagne
Torsdag: Tærte med skinke og porrer
Fredag: Kyllingefrikadeller med pasta og tomatsauce
I dag fik Kristoffer og Jacob panerede rødspættefileter, kartofler, broccoli og gulerod. Og igen ville Kristoffer gerne smage på flere af tingene, så måske er han bare blevet mere modig. Meget rart!
Onsdag kommer Peter, Claus og Jakob forbi til spilleaften, så der står den på den nemme -lasagne
Torsdag: Tærte med skinke og porrer
Fredag: Kyllingefrikadeller med pasta og tomatsauce
onsdag den 25. november 2009
Aftensmadstanker...
Altid svært at finde på noget nyt og sjovt til middag, men så faldt jeg over denne opskrift:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=25927
- måske var det noget? Ser lidt kompliceret ud, men nogle gange er det det ekstra besværd værd!

Mads fandt ud at tomat smager godt!
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=25927
- måske var det noget? Ser lidt kompliceret ud, men nogle gange er det det ekstra besværd værd!

Mads fandt ud at tomat smager godt!
mandag den 16. november 2009
Planen kuldsejlede...
Desværre kuldsejlede madplanen i sidste uge, da vi lagde os syge. Så det er ikke den store madlyst, der driver værket, idet vi er et par styks, som stadig ikke er på toppen.
Det bliver derfor lidt ad hoc i denne uge.
God bedring til andre evt. smittede.
Det bliver derfor lidt ad hoc i denne uge.
God bedring til andre evt. smittede.
mandag den 9. november 2009
Mon ikke det rækker....
Mandag: Gule ærter (nej, ikke hjemmelavet men jeg kommer flere urter i), kogt medister, rødbeder, sennep og rugbrød.
Tirsdag: Catering: Indisk Curry m/kylling, kartofler, blomkål og ris. I opskriften står, at retten kan spises med ske fra en skål, så ikke så meget servering der. Ville gerne servere noget med and, men synes ikke det er velegnet til rygsæk og 5. sal.
Onsdag: Lasagne med laks og spinat og tomatsalat.
Torsdag: Frikadeller m/julekrydderier (kan være jeg undlader julen) og broccolisalat a'la waldorf. Kan ses på www.magasinetmad.dk. Jeg bliver nok også nødt til at bage nogle kartoffelfritter eller ty til Flensted.
Fredag: Kanelmarinerede andebryster og mizunasalat og bagte æbler med feta og mandler.
Lørdag: Cafe' Pixie Østerbro. Vi skal se "Come toghether" på Gasværket.
Søndag:Wraps
Tirsdag: Catering: Indisk Curry m/kylling, kartofler, blomkål og ris. I opskriften står, at retten kan spises med ske fra en skål, så ikke så meget servering der. Ville gerne servere noget med and, men synes ikke det er velegnet til rygsæk og 5. sal.
Onsdag: Lasagne med laks og spinat og tomatsalat.
Torsdag: Frikadeller m/julekrydderier (kan være jeg undlader julen) og broccolisalat a'la waldorf. Kan ses på www.magasinetmad.dk. Jeg bliver nok også nødt til at bage nogle kartoffelfritter eller ty til Flensted.
Fredag: Kanelmarinerede andebryster og mizunasalat og bagte æbler med feta og mandler.
Lørdag: Cafe' Pixie Østerbro. Vi skal se "Come toghether" på Gasværket.
Søndag:Wraps
Abonner på:
Opslag (Atom)