Så har vi dem til en anden gang...
http://www.spanskevine.dk/tapasopskrifter.asp
fredag den 10. december 2010
lørdag den 30. oktober 2010
Mmm....
http://arla.dk/opskrifter/jordskoksuppe/
Vi lavede ikke fyldet, men nøjedes med den ristede pepperoni, der var rigtig lækker. Og så fik vi ristede kammuslinger og brød til. Mmmm! Vi laver det igen på mandag, så der kommer billeder, hvis jeg husker det :D
Vi lavede ikke fyldet, men nøjedes med den ristede pepperoni, der var rigtig lækker. Og så fik vi ristede kammuslinger og brød til. Mmmm! Vi laver det igen på mandag, så der kommer billeder, hvis jeg husker det :D
torsdag den 21. oktober 2010
Prøvet: kylling der skal prøves
fredag den 20. august 2010
Kylling der skal prøves
Ja, jeg har ikke prøvet det endnu, men det ser virkeligt lækkert ud:
http://thepioneerwoman.com/cooking/2010/06/chicken-with-olives/
http://thepioneerwoman.com/cooking/2010/06/chicken-with-olives/
lørdag den 14. august 2010
Superduperlækre rabarbermuffins!
http://www.anneheinze.dk/kogebog/2010/05/25/rabarbermuffins-med-hvid-chokolade/
-Tror vi skal prøve at putte hakkede mandler i næste gang... Mmmm....
-Tror vi skal prøve at putte hakkede mandler i næste gang... Mmmm....
mandag den 19. juli 2010
Kristoffers fødselsdagskage
Jeg faldt lige over linket til den søde og ret så gode chokoladekage fra Kristoffers fødselsdag, og nu ryger den lige på her -så kan jeg ikke smide det væk!

Ingredienser:
1. Smelt margarine og chokolade over vandbad el. i microovn.
2. Pisk sukker og æg sammen. Rør mandler, mel, kakao, vanillesukker og bagepulver i. Rør chokoladeblandingen i. Hæld dejen i en foret bradepande med papir, og bag kagen ca. 20 min. ved 200° på midterste ovnribbe. Afkøl kagen.
3. Smelt chokoladen over vandbad el. i microovn sammen med margarinen og vandet. Rør flormelis og kokosmel i.
4. Udskær en Kat af kagen, og skær resten i tern. Smør kokospynten på, lav knurhår af snører og snude af linse.
Tegn øjne med hvid glasur og pynt med linser.
Kattekage (chokolade/kokos kage med pynt)
Ingredienser:
- 175 g margarine
- 150 g chokolade
- 175 g sukker
- 3 æg
- 100 g hakkede mandler
- 1 dl mel
- 2 spsk kakao
- 1 tsk vanillesukker
- 3/4 tsk bagepulver
- Pynt.
- 100 g mørk chokolade
- 2 dl flormelis
- 3 dl kokosmel
- 25 g margarine
- ½ dl vand
- lakridssnører til knurhår
- chokoladelinser/knapper til snuden og til ekstra pynt
- glasur af flormelis og varmt vand
1. Smelt margarine og chokolade over vandbad el. i microovn.
2. Pisk sukker og æg sammen. Rør mandler, mel, kakao, vanillesukker og bagepulver i. Rør chokoladeblandingen i. Hæld dejen i en foret bradepande med papir, og bag kagen ca. 20 min. ved 200° på midterste ovnribbe. Afkøl kagen.
3. Smelt chokoladen over vandbad el. i microovn sammen med margarinen og vandet. Rør flormelis og kokosmel i.
4. Udskær en Kat af kagen, og skær resten i tern. Smør kokospynten på, lav knurhår af snører og snude af linse.
Tegn øjne med hvid glasur og pynt med linser.
torsdag den 3. juni 2010
Grillsæson!
Jeg har hørt at det danske BBQ landshold skulle have nogle helt fantastiske grill-opskrifter. Jeg har ikke prøvet nogle af dem endnu, men måske skulle man prøve deres spareribs
Abonner på:
Opslag (Atom)