Mandag: Couscous-farsbrød m/bagte grøntsager
Tirsdag: Boller i Karry med ris og gulerodssalat og hvis det går højt måske banan, rosiner m.m. Henriks indspark til madplanen.
Onsdag: Tomatsuppe m/fiskeboller, (begge dele hjemmelavede).
Torsdag: Pasta m/kylling, asparges og mandler.
Fredag: Pariserbøf a'la Lone.
Lørdag: Koteletter i fad, som kaldes "Spis og skrid" til mange, men mindre kan vel gøre det. Beregnet til gæster en hverdagsaften.
Søndag: Pitabrød eller hejmmelavet pizza, tror jeg.
fredag den 23. oktober 2009
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Couscous farsbrød lyder spændende.. Giver du en opskrift?
SvarSletJa, selvfølgelig. Dejligt med en kommentar som ikke lyder: Hvor er sovsen? Hvad er forskellen på det der og forloren hare?
SvarSletDet var inden, J og H spiste det.