- 50 gr. smør
- 50 gr. hakket prosciutto (skinke) - eller bacon
- 1 stor finthakket gulerod
- 1 finthakket bladselleri
- 1 finthakket løg
- 100 gr. hakket magert kalvekød
- 100 gr. hakket svinekød
- 1 glas rødvin
- 1 oksebouillon-terning
- 3 spsk. koncentreret tomatpuré
- Salt og peber
Det hakkede kød tilsættes og der røres godt rundt i gryden i ca. 15 minutter.
Kom vinen i og lad saucen koge i nogle minutter, så alkoholen fordamper.
Opløs en oksebouillon-terning i lidt varmt vand og rør tomatpureen ud heri og kom det i saucen.
Lad det hele simre i halvanden time og tilsæt løbende lidt mere bouillon, hvis saucen bliver for tør.
Smag til med salt og peber.
Kog pastaen i nøjagtig den tid, der er angivet på pakken, og server retten med rigtig friskrevet parmasan.
Fra rom-guide.dk
Ingen kommentarer:
Send en kommentar